Nieuws

Meer Google Search bugs: Topverhalen indexeren addertje onder het gras, vertraging van het verslag…

Eind vrijdag bevestigde Google dat het een indexeringsprobleem had dat specifiek van invloed was op de inhoud die werd getoond in de sectie Top Stories in Google Search. Bovendien is het verslag van de Google Search Console-dekking niet bijgewerkt in ongeveer twee weken, wat ongebruikelijk vertraagd is.

Continue reading “Meer Google Search bugs: Topverhalen indexeren addertje onder het gras, vertraging van het verslag…”

Google wil advertenties verwerpen die winst opleveren of anderen de schuld geven van gevoelige gebeurtenissen.

Google heeft zijn beleid voor de inhoud van Google Ads sensitive events aangepast om advertenties te verbieden die mogelijk profiteren van een gevoelige gebeurtenis en advertenties die beweren dat slachtoffers van een gevoelige gebeurtenis verantwoordelijk zijn voor hun eigen tragedie. Dit beleid wordt van kracht op 1 oktober 2020.

Continue reading “Google wil advertenties verwerpen die winst opleveren of anderen de schuld geven van gevoelige gebeurtenissen.”

Gaat Apple binnenkort een zoekmachine lanceren om te concurreren met Google Search?

Veranderingen in Spotlight Search op iOS en iPadOS 14 beta, een belangrijke update van de Applebot-ondersteuningspagina en een toename van de crawling van AppleBot betekenen dat Apple mogelijk binnenkort een zoekmachine lanceert.

Continue reading “Gaat Apple binnenkort een zoekmachine lanceren om te concurreren met Google Search?”

De nieuwe AdSense Reports-pagina van Google maakt het gemakkelijker om te schakelen en gegevens te visualiseren.

Google beperkt de rapportagegegevens tot de laatste drie jaar.

Google heeft een nieuwe AdSense-rapportagepagina gelanceerd, kondigde het bedrijf dinsdag aan. De nieuwe rapportpagina zal gefaseerd worden uitgerold en het kan tot twee weken duren voordat deze alle uitgevers bereikt.

Continue reading “De nieuwe AdSense Reports-pagina van Google maakt het gemakkelijker om te schakelen en gegevens te visualiseren.”

Een eenvoudige gids over het verschil tussen SEO en SEM

Wanneer je begint met de marketing van jouw bedrijf, zie je misschien een heleboel termen die verwarrend zijn. Ze beginnen samen te lopen.

Twee veel voorkomende voorbeelden hiervan zijn SEO en SEM. Zijn ze hetzelfde? Is de ene belangrijker dan de andere? Wat is het verschil tussen SEO en SEM als je beide nodig hebt?

Blijf lezen en we lopen met je door SEO en SEM marketing, zodat je kunt beginnen met het plannen van de digitale marketingstructuur voor jouw bedrijf.

Continue reading “Een eenvoudige gids over het verschil tussen SEO en SEM”

Nieuwe Bing Webmasterhulpprogramma’s – Overzicht en beoordeling

Bing kondigde aan dat de uitrol van de nieuwe Bing Webmaster Tools (BWT) voltooid is. De nieuwe portal biedt nieuwe SEO tools, het is mobiel vriendelijk, snel en de goed ontworpen gebruikersinterface maakt het makkelijk om dingen gedaan te krijgen.

Continue reading “Nieuwe Bing Webmasterhulpprogramma’s – Overzicht en beoordeling”

Hoe snel moet een pagina worden geladen in 2020?

Voor de meeste websites zal er veel moeite gedaan moeten worden om de snelheid van de pagina’s te verbeteren, dus het is belangrijk om te weten op welk moment je er zeker van kunt zijn dat je in het groen zit en klaar bent om door te gaan naar andere projecten.

Je zult altijd jouw laadtijden in de gaten willen houden, dus het is belangrijk om een nummer in gedachten te hebben.

“In 2020 is dat getal 3 seconden of minder.”

Continue reading “Hoe snel moet een pagina worden geladen in 2020?”

25 wordpress-snelheidsoptimalisatieplugins voor het versnellen van uw website in 2020

1: Heartbeat Control

De WordPress Heartbeat API verbruikt middelen door u in real time plugin-meldingen te sturen, wanneer andere gebruikers een bericht aan het bewerken zijn, enzovoorts. 99% van de mensen zou het moeten uitschakelen.

Continue reading “25 wordpress-snelheidsoptimalisatieplugins voor het versnellen van uw website in 2020”