Nieuws

Hoe schrijf je een aantrekkelijke titel?

Als je deze zin leest, betekent het dat je de titel interessant genoeg vond om verder te lezen. Dat is zeker niet altijd het geval bij titels. In de meeste gevallen haakt de lezer direct af. Soms terecht, omdat de informatie niet op hem van toepassing is, maar heel vaak onterecht. De informatie is wel degelijk interessant, maar hij voelt zich toch niet aangetrokken om verder te lezen. Een pakkende titel is daarom nodig om bezoekers te trekken.

Continue reading “Hoe schrijf je een aantrekkelijke titel?”

Google: Aanvragen handmatige indexatie niet nodig

Aanvragen handmatige indexatie niet nodig

John Mueller (Webmaster Trends Analyst) van Google heeft aangegeven dat als je de inhoud en URL’s van je site handmatig naar Google moet sturen, je waarschijnlijk je website moet verbeteren. Hij zei op Twitter dat je bijna nooit de functie voor het indienen van URL’s in Search Console hoeft te gebruiken en als je dat wel doet, moet je site waarschijnlijk worden verbeterd.

Continue reading “Google: Aanvragen handmatige indexatie niet nodig”

Nieuwe functie’s in Bing’s Webmastertools

Bing Webmaster Tools

In februari kondigde Bing de nieuwe versie van Bing Webmaster Tools aan. In februari tijdens de SMX London kondigde Fabrice Canel van Microsoft drie nieuwe functies aan die naar de tool zijn gemigreerd. De drie functies die van de oude naar de nieuwe versie van Bing Webmaster Tools zijn gemigreerd, zijn onder meer het indienen van URL’s, het blokkeren van URL’s en crawlcontrole.

Continue reading “Nieuwe functie’s in Bing’s Webmastertools”