Website aanmelden bij Curlie

Het Internet blijft op een ongelooflijke snelheid groeien. Automatische zoekmachines zijn steeds slechter in staat om relevante antwoorden te geven op zoekopdrachten. De kleine betaalde redactie van commerciële indexen kan het aantal aanmeldingen niet bijhouden en de kwaliteit en volledigheid van hun index lijdt daar onder. Links zijn minder vaak bruikbaar en ze kunnen de groei van Internet niet bijhouden.

In plaats van de strijd aan te gaan met de explosieve groei van het Internet, geeft Curlie de mogelijkheid aan het Internet om zichzelf te organiseren. Met de groei van het Internet, groeit het aantal Internet-gebruikers. Deze gebruikers kunnen ieder een klein deel van het web organiseren en aan de rest ter beschikking stellen, het slechte eruit latend en alleen de goede inhoud bewarend.

Aanmelden bij Curlie

Om je aan te kunnen melden bij Curlie zal je allereerst naar de website moeten gaan. Kies daar een onderwerp waar je wat vanaf weet en meld je aan. Het bewerken van categorieën is eenvoudig. Ze hebben een uitgebreide set gereedschappen om links in een paar seconden toe te voegen, te verwijderen en te bewerken. Voor maar een paar minuten van je tijd kun je al bijdragen aan het verbeteren van het Internet, en gewaardeerd te worden als een deskundige in het door jou gekozen onderwerp.

Categorie

Zoek een categorie die je zou willen onderhouden

Subcategorie

Nadat jij je categorie hebt gekozen wordt er gevraagd om een subcategorie te kiezen. Probeer zo specifiek mogelijk te kiezen in jouw doelgroep zodat jij je makkelijk onderscheid en de website snel verwerkt zal worden.

Controleer of deze categorie de geëigende categorie is om jouw site in op te nemen. Curlie heeft een uitgebreide boom van onderwerpen en het helpt iedereen als je zoekt naar de beste categorie. Dit verzekerd verder dat je site tijdig zal worden gereviewd door een redacteur.

Zodra je de desbetreffende categorie hebt gevonden wil je deze aanmelden. Dit kan via het kladblok icoontje (zie afbeelding) en je zult naar een nieuwe pagina gebracht worden.

Aanmeldformulier

Zodra je op de pagina bent zal er een formulier worden getoond dat volledig ingevuld zal moeten worden. Hierin verwijs je naar je website, type link en je eigen email adres, zodat Curlie een melding stuurt of de website toegestaan is of is geweigerd.