Website aanmelden Kadaza

Alle websites op Kadaza zijn nauwkeurig geselecteerd en op de best mogelijke manier georganiseerd.

Kadaza hanteert een strikte site selectie werkwijze, waarbij ze vooral kijken naar het aantal bezoekers, de gebruiksvriendelijkheid, de actualiteit en de betrouwbaarheid van websites.

Website Selectie Procedure

Kadaza analyseert voortdurend alle lokale website trends, marktonderzoeken en website rankings. Ze geloven in de menselijke redactionele vaardigheden vergeleken met die van een machine of software. Het is hun doel om van Kadaza de gouden standaard te maken voor het vinden van de meest populaire websites op het internet.

Kadaza plaatst in eerste instantie alleen de beste en meest populaire websites, maar ze introduceren ook nieuwe sites. Daarnaast biedt Kadaza iedereen de mogelijkheid om suggesties te geven. Ze hechten zeer veel waarde aan de suggesties van hun gebruikers.

Website Aanmelden

Het is zeer eenvoudig om je website aan te melden voor Kadaza. Via de link kom je op een pagina met een formulier dat ingevuld moet worden.

In het formulier vragen ze om je voornaam, achternaam, email, de URL van je website en een bericht in welk rubriek je je website zou willen plaatsen. Na het invullen klik je op verstuur en zul je binnen een korte tijd antwoord via de mail krijgen of je website is toegevoegd.