Website aanmelden bij DuckDuckGo

Als mensen zoeken, geloven ze dat ze echt op zoek zijn naar antwoorden, in tegenstelling tot alleen maar links. Voor veel categorieën van zoekopdrachten (restaurants, troonspel, codedocumentatie, enz.) is er meestal een gespecialiseerde zoekmachine (bv. Yelp), content site (bv. MetroLyrics) of andere bron (bv. Stack Overflow) die de zoekopdrachten beter beantwoordt dan een algemene zoekmachine met alleen maar links. Hun doel op lange termijn is om je direct te voorzien van antwoorden van deze beste bronnen.

Om dat te doen, krijgt DuckDuckGo zijn resultaten uit meer dan vierhonderd bronnen. Ze hebben natuurlijk ook meer traditionele links in de zoekresultaten, die ze ook uit meerdere partners halen, maar meestal uit Bing.

We blijven samenwerken met meer en meer bronnen om u de beste Instant Answers van de beste bronnen te bieden. Onze focus ligt op het samenvoegen van dit alles tot een superieure zoekervaring.

Partners en privacy:

Volgens hun strikte privacybeleid delen ze nooit persoonlijke informatie met een van hun partners. De manier waarop het werkt, is als ze een partner bellen voor informatie, het wordt via hun servers geproxyleerd, zodat het volledig anoniem blijft. Dat betekent, elk gesprek met een partner kijkt naar de partner zoals die van hun is en niet naar de gebruiker zelf, en er wordt geen persoonlijke informatie van de gebruiker doorgegeven in dat proces (bijv. hun IP-adres). Op die manier kunnen ze hun zoekresultatenpagina’s opbouwen met behulp van deze 100s van partnerbronnen, terwijl ze toch volledig anoniem blijven voor jou.

Hoe dien ik mijn site in bij DuckDuckGo?

Het korte antwoord is: dat doe je niet.

DuckDuckGo indexeert het web automatisch, dus hoef je je website niet handmatig bij hen in te dienen.

Het gebruikt hierbij meer dan 400 bronnen plus de zoekresultaten van Bing, dus als je de vorige stappen hebt gevolgd om je site bij Bing (en Yahoo) in te dienen, dan heb je al het mogelijke gedaan om het indexeren van je site door DuckDuckGo te versnellen.