NewsGPT, ’s werelds eerste door AI gegenereerde nieuwszender.

Het eerste door kunstmatige intelligentie gegenereerde nieuwskanaal ter wereld, NewsGPT, is gelanceerd. NewsGPT is ’s werelds eerste volledig door kunstmatige intelligentie (AI) gegenereerde nieuwszender.

Zonder verslaggevers en zonder vooroordelen wil NewsGPT onbevooroordeeld en op feiten gebaseerd nieuws leveren aan lezers over de hele wereld.

Volgens het platform werkt het met geavanceerde algoritmen voor machinaal leren en technologie voor natuurlijke taalverwerking. NewsGPT kan relevante nieuwsbronnen uit de hele wereld in realtime scannen. Vervolgens gebruikt het deze gegevens om nieuwsverhalen en verslagen te maken die accuraat, actueel en onbevooroordeeld zijn.

“NewsGPT is een game-changer in de wereld van het nieuws,” zegt Alan Levy CEO van NewsGPT. “Te lang zijn nieuwskanalen geplaagd door vooringenomenheid en subjectieve berichtgeving. Met NewsGPT kunnen we kijkers de feiten en de waarheid bieden, zonder verborgen agenda’s of vooroordelen.”

De AI-algoritmen van NewsGPT zijn in staat om gegevens uit een groot aantal bronnen te analyseren en te interpreteren, waaronder sociale media, nieuwswebsites en overheidsinstanties. Hierdoor kan het kanaal kijkers voorzien van het laatste nieuws en informatie over een breed scala aan onderwerpen, van politiek en economie tot wetenschap en technologie.

In tegenstelling tot andere nieuwskanalen wordt het nieuws op NewsGPT niet beïnvloed door adverteerders, politieke banden of persoonlijke meningen. De enige focus is om kijkers accuraat en betrouwbaar nieuws te bieden, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

“Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot onbevooroordeeld en op feiten gebaseerd nieuws,” besluit Levy. “Met NewsGPT maken we dat waar.”

NewsGPT is gratis beschikbaar op newsGPT.ai.

Geef een reactie