Google voegt prijsdalingen toe aan zoekresultaten in rich results

Google heeft stilletjes de product structured data help documentatie bijgewerkt om een sectie toe te voegen voor het weergeven van prijsdalingen. In die sectie zegt Google dat het nu ondersteunt het weergeven van prijsdalingsrijke resultaten op snippets binnen het Engels in de VS, op zowel desktop als mobiel zoeken.

Hoe kom je tevoorschijn?

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw productzoekresultaten dit nieuwe rijke resultaat voor prijsverlagingen weergeven bij het zoeken?

Om in aanmerking te komen voor de prijsverlagingsweergave, voegt u een Aanbieding toe aan uw Product gestructureerde gegevens. De prijs moet een specifieke prijs zijn, geen bereik (bijvoorbeeld, het kan niet $50,99 tot $99,99 zijn).

Zei Google

Hoe berekent Google de prijsdaling?

Google doet dit allemaal automatisch op basis van de prijzen die u de zoekmachine stuurt via product schema in de tijd.

Op basis van het lopende historische gemiddelde van de prijzen van uw product, Google automatisch de prijsdaling berekent.

Zei Google

Geef een reactie