Microsoft heeft zijn nieuwe analysetool, Microsoft Clarity, geïntegreerd met Bing Webmaster Tools. Microsoft Clarity user behaviour analytics tool die u helpt te begrijpen hoe gebruikers met uw website omgaan door middel van functies als sessieherhalingen en heatmaps. U kunt het nu aan uw site toevoegen via Bing Webmaster Tools.

Als u Microsoft Clarity nog niet hebt geïnstalleerd, kunt u dat nu doen in Bing Webmaster Tools. Er is een beta-link naar Microsoft Clarity linksonder in de navigatiebalk in Bing Webmaster Tools. Dat laadt deze pagina:

Vervolgens accepteer je de voorwaarden

Voeg de code toe aan uw website

Ga dan naar Microsoft Clarity:

Dat is de omvang van de integratie, althans voor nu. Microsoft belooft een diepere integratie, “U kunt de komende maanden verdere ontwikkelingen in onze Webmaster Tools integratie verwachten”, aldus Microsoft.

#