Google Updated Verouderde inhoud verwijderen

Google heeft ook de tool voor het verwijderen van verouderde inhoud bijgewerkt. Google zei dat de update is meer visueel, zeggende “we frisde de tool-interface en maakte ook de bestaande mogelijkheden meer intuïtief te gebruiken”.

Deze tool moet worden gebruikt voor het verwijderen van verouderde inhoud en het updaten van de zoekresultaten voor pagina’s of afbeeldingen die niet meer bestaan, of pagina’s die belangrijke inhoud hebben verwijderd.

Glenn Gabe merkte op dat de oude tool eerdere verwijderingsverzoeken liet zien, en deze mist deze:

Google heeft veel meer details toegevoegd aan de pagina over wanneer deze tool te gebruiken, wanneer deze tool niet te gebruiken, hoe deze te gebruiken en de verschillende statussen. U kunt het hier bekijken.

Een korte opmerking: deze tool is voor URL’s waar u niet de site-eigenaar bent. Voor site-eigenaren kunt u in plaats daarvan Google Search Console gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *