Screaming Frog

Wat is ScreamingFrog?

ScreamingFrog is een SEO tool dat website-eigenaren helpt om de SEO prestaties van hun website te controleren en te verbeteren. Het is een krachtige tool die kan worden gebruikt om websites te analyseren vanuit een SEO perspectief, fouten te identificeren, en met oplossingen te komen om SEO rankings te verbeteren.

Hoe werkt het?

ScreamingFrog werkt door het crawlen van websites, het analyseren van de HTML, en het identificeren van potentiële problemen die de SEO prestaties kunnen belemmeren. Het kan zowel grote als kleine websites crawlen, en het kan gebroken links, dubbele inhoud, ontbrekende titels en vele andere SEO-gerelateerde problemen identificeren. Het heeft ook een reeks geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om te controleren op keyword kannibalisatie, en het kan zelfs XML sitemaps genereren.

Het team van Screaming Frog maakt deel uit van mijn uitgebreide marketingteam, zowel bij moo.com als nu bij DogBuddy. Ze zijn mijn go-to SEO bureau - ze helpen me opmerkelijke resultaten te behalen met organische zoekopdrachten in twee zeer verschillende sectoren.
Simon Goble, Dogbuddy
Marketing Director

Wat zijn de voordelen van het gebruik van ScreamingFrog?

Het gebruik van ScreamingFrog kan website-eigenaren helpen om potentiële SEO-problemen snel en gemakkelijk te identificeren en op te lossen. Het kan website-eigenaren tijd en geld besparen door hen te helpen om SEO-gerelateerde problemen snel en gemakkelijk te identificeren en op te lossen. Het kan hen ook een beter begrip geven van hoe hun website presteert en hoe ze hun website’s SEO prestaties kunnen verbeteren.

Conclusie

ScreamingFrog is een krachtige SEO tool die website-eigenaren kan helpen om SEO-gerelateerde problemen snel en gemakkelijk te identificeren en op te lossen. Het kan website-eigenaren tijd en geld besparen en hen een beter inzicht geven in hoe hun website presteert en hoe ze de SEO prestaties van hun website kunnen verbeteren.