Majestic

Wat is Majestic?

Majestic is een SEO-tool waarmee website-eigenaren en digitale marketeers de prestaties van hun website kunnen controleren. Het biedt inzicht in websiteverkeer, backlinks en algemene SEO-prestaties. Majestic biedt ook gedetailleerde analyses van websites van concurrenten, zodat gebruikers concurrerend kunnen blijven in hun respectieve industrieën.

Unieke URL's gecrawld
0 Miljard

Wat doet Majestic?

Majestic biedt gebruikers gedetailleerde informatie over de prestaties van hun website. Het toont gebruikers het aantal backlinks dat hun website heeft, de kwaliteit van hun backlinks, en de algemene SEO prestaties van hun website. Gebruikers kunnen ook de prestaties van hun website vergelijken met die van hun concurrenten, waardoor ze een idee krijgen van hoe ze de SEO-prestaties van hun website kunnen verbeteren.

Majestic's functies

Majestic biedt verschillende functies waarmee gebruikers de prestaties van hun website kunnen controleren. Het biedt een linkanalyse rapport dat gebruikers het aantal backlinks van hun website laat zien, de kwaliteit van hun backlinks, en de algemene SEO prestaties van hun website. Majestic biedt ook een keyword analyse tool die gebruikers helpt te bepalen hoe hun website scoort in vergelijking met hun concurrenten. Bovendien voorziet Majestic gebruikers van een auditrapport, dat gebruikers laat zien welke gebieden van hun website ze moeten verbeteren.

Unieke URL's gevonden
0 Biljoen

Voordelen van Majestic

Majestic is een geweldig hulpmiddel voor website-eigenaren en digitale marketeers die de prestaties van hun website willen bijhouden. Het biedt een uitgebreide analyse van de backlinks en SEO-prestaties van een website, zodat gebruikers de vooruitgang van hun website kunnen volgen. Bovendien helpt de analysefunctie van Majestic de gebruikers om concurrerend te blijven in hun respectieve industrieën.

Prijzen

Majestic biedt verschillende prijsplannen voor verschillende budgetten. Het basisplan is gratis en omvat toegang tot basisfuncties zoals linkanalyse, trefwoordanalyse en auditrapporten. De premium plannen bieden toegang tot meer functies en diensten, waaronder concurrentieanalyse en toegang tot Majestic’s API.

Conclusie

Majestic is een geweldige SEO-tool voor website-eigenaren en digitale marketeers die de prestaties van hun website willen controleren. Het biedt gedetailleerde analyses van de backlinks en SEO-prestaties van een website, zodat gebruikers de voortgang van hun website kunnen volgen. Het biedt ook verschillende prijsplannen voor verschillende budgetten.